Dostava

Uvjeti dostave

Dragi naši kupci,

Zahvaljujemo vam na interesu za CHOGAN parfeme! Kako bismo vam olakšali iskustvo kupovine, želimo vam predstaviti naše cijene dostave unutar Hrvatske.

Ako vaša narudžba iznosi manje od 30€, trosak dostave iznosi samo 5€. Ova mala naknada pokriva troškove brze i pouzdane dostave do vaših vrata te osigurava da vaš omiljeni CHOGAN parfem stigne sigurno i na vrijeme.

No, imamo i sjajne vijesti za sve vas koji planirate veću kupovinu! Ako vaša narudžba premašuje 30€, dostava je potpuno besplatna. Ovo je naš način da vam zahvalimo na vjernosti i podršci.

Narudžba CHOGAN parfema sada je jednostavna i pristupačna, uz jasne i transparentne troškove dostave. Slobodno pregledajte naš asortiman i odaberite svoj omiljeni miris. Veselimo se što ćemo vam pružiti vrhunsko iskustvo kupovine.

Hvala vam na povjerenju!

 

DOSTAVA

Čim vaša narudžba napusti naše skladište, primit ćete potvrdu otpreme uključujući broj za praćenje pošiljke. To znači da uvijek točno znate gdje je vaša narudžba i kada se očekuje da će biti isporučena. Prosječno vrijeme dostave je 1 do 3 radnih dana (Samo za parfeme sa označenom brzom isporukom). Ako dođe do kašnjenja kod dotičnog partnera za dostavu, slobodno nas kontaktirajte. Nastojimo osigurati da svoju narudžbu primite što je brže moguće.

Vaši omiljeni CHOGAN parfemi stižu ravno iz našeg lagera u Hrvatskoj. Vaša narudžba bit će pažljivo pripremljena i poslana putem GLS-a, kako bismo vam osigurali siguran i brz prijevoz.

Nakon što obradimo vašu narudžbu, dobit ćete link za praćenje putem e-pošte. Taj link omogućuje vam da u svakom trenutku pratite status svoje pošiljke. Bit ćete obaviješteni čim prijevozna tvrtka preuzme vaš paket iz našeg lagera, a praćenje će vam pružiti informacije o svakom ključnom koraku puta do vaše adrese.

Imajte na umu da našem partneru za otpremu možemo poslati lik za praćenje tek nakon što je paket uspješno isporučen i može proći do 24 sata dok se ne može vidjeti početni status isporuke vaše pošiljke.

Broj za praćenje obično ćete dobiti e-poštom nakon 1 do 3 radnih dana. Ako niste primili Broj za praćenje u roku od 1 do 3 radnih dana, obratite se našem timu za podršku putem obrasca za kontakt.

Vrlo je važno provjeriti broj za praćenje koju ste dobili od nas. Tamo možete vidjeti točan status i gdje se nalazi vaš paket. Ako dostava na Vašu adresu ne funkcionira, Vaš će paket biti odnesen u najbliži paketni shop i tamo čeka da ga preuzmete. Točne informacije možete dobiti putem linka za praćenje.

Ako je vaš paket vraćen, molimo vas da odmah kontaktirate naš call centar ovde, ili direktno putem e-mail na info@kupiparfem.hr. Naš stručni tim bit će vam na raspolaganju kako bismo vam pružili potrebne informacije o statusu vaše narudžbe i dogovorili ponovnu isporuku vaših parfema.

Kako bismo vam pružili najbolju moguću pomoć, molimo vas da nam pružite broj narudžbe i druge relevantne podatke. Brzo ćemo raditi na rješavanju situacije i osigurati da vaši omiljeni proizvodi stignu na vašu adresu bez daljnjih problema.

Otkazivanje narudžbe moguće je samo unutar 24 sata. Sve što je otkazano nakon 24 sata ne može se prihvatiti jer je narudžba već obrađena i ne može se zaustaviti.

Povrat

Narudžbu nam možete vratiti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Ako vaša pošiljka ne stigne do vas u uobičajenoj Chogan kvaliteti, nudimo vam i 30-dnevno jamstvo povrata novca. Nažalost, ne možemo pokriti troškove povratne dostave. Za povrat, molimo kontaktirajte našu službu za korisnike unaprijed.

Nikakve dodatne informacije ne moraju biti uključene uz povrat.

Čim vaša povratna pošiljka stigne i bude provjerena, povrat će biti izvršen na izvorni račun u roku od 14 radnih dana.

Vaša narudžba dolazi direktno iz našeg lagera u Hrvatskoj. Molimo Vas, kontaktirajte nas unaprijed o pre nego što pošaljete paket nazad.