FAQ

Plaćanje

Jasno: da! Podatke o plaćanju ne pohranjujemo i prenosimo samo u šifriranom obliku. Naša veza je šifrirana putem SSL-a. Zahvaljujući ovom visokom sigurnosnom standardu, vaša kupnja kod nas je sigurna.

Račun dolazi s vašom narudžbom poštom i nalazi se u vašem paketu. Ako imate pitanja, obratite se našoj korisničkoj službi.

Kupnju kod nas možete izvršiti koristeći VISA, Master Card, American Express, Diners Club i druge opcije plaćanja. Ako plaćanje kreditnom karticom nije moguće, razlozi mogu biti razni. Imajte na umu da ovaj način plaćanja zahtijeva 3D Secure kod.

3D-Secure je proces koji jamči dodatnu sigurnost za online kupnju i sprječava neovlašteno korištenje vaše kreditne kartice. Naš sustav radi s Verified by Visa i MasterCard SecureCode. Ako se još niste registrirali, prvo morate aktivirati ovaj postupak. Možete se prijaviti za 3D Secure Code putem svoje kartičarske kuće.

Da, uz plaćanje unaprijed i kreditnom karticom, svoju narudžbu možete sigurno platiti i putem PayPal-a.

Dostava

Čim vaša narudžba napusti naše skladište, primit ćete potvrdu otpreme uključujući broj za praćenje pošiljke. To znači da uvijek točno znate gdje je vaša narudžba i kada se očekuje da će biti isporučena. Prosječno vrijeme dostave je 1 do 3 radnih dana (Samo za parfeme sa označenom brzom isporukom). Ako dođe do kašnjenja kod dotičnog partnera za dostavu, slobodno nas kontaktirajte. Nastojimo osigurati da svoju narudžbu primite što je brže moguće.

Vaši omiljeni CHOGAN parfemi stižu ravno iz našeg lagera u Hrvatskoj. Vaša narudžba bit će pažljivo pripremljena i poslana putem GLS-a, kako bismo vam osigurali siguran i brz prijevoz.

Nakon što obradimo vašu narudžbu, dobit ćete link za praćenje putem e-pošte. Taj link omogućuje vam da u svakom trenutku pratite status svoje pošiljke. Bit ćete obaviješteni čim prijevozna tvrtka preuzme vaš paket iz našeg lagera, a praćenje će vam pružiti informacije o svakom ključnom koraku puta do vaše adrese.

Imajte na umu da našem partneru za otpremu možemo poslati lik za praćenje tek nakon što je paket uspješno isporučen i može proći do 24 sata dok se ne može vidjeti početni status isporuke vaše pošiljke.

Broj za praćenje obično ćete dobiti e-poštom nakon 1 do 3 radnih dana. Ako niste primili Broj za praćenje u roku od 1 do 3 radnih dana, obratite se našem timu za podršku putem obrasca za kontakt.

Vrlo je važno provjeriti broj za praćenje koju ste dobili od nas. Tamo možete vidjeti točan status i gdje se nalazi vaš paket. Ako dostava na Vašu adresu ne funkcionira, Vaš će paket biti odnesen u najbliži paketni shop i tamo čeka da ga preuzmete. Točne informacije možete dobiti putem linka za praćenje.

Ako je vaš paket vraćen, molimo vas da odmah kontaktirate naš call centar ovde, ili direktno putem e-mail na info@kupiparfem.hr. Naš stručni tim bit će vam na raspolaganju kako bismo vam pružili potrebne informacije o statusu vaše narudžbe i dogovorili ponovnu isporuku vaših parfema.

Kako bismo vam pružili najbolju moguću pomoć, molimo vas da nam pružite broj narudžbe i druge relevantne podatke. Brzo ćemo raditi na rješavanju situacije i osigurati da vaši omiljeni proizvodi stignu na vašu adresu bez daljnjih problema.

Otkazivanje narudžbe moguće je samo unutar 24 sata. Sve što je otkazano nakon 24 sata ne može se prihvatiti jer je narudžba već obrađena i ne može se zaustaviti.

Narudžba

Možete naručiti izravno sa našeg Online Shop-a

Ako imate korisnički račun, svoje narudžbe možete vidjeti tamo u bilo koje vrijeme. Da biste to učinili, prijavite se sa svojom e-adresom i lozinkom.

Ne, takozvane “narudžbe za goste” možete naručiti i bez korisničkog računa. Nudimo i narudžbe bez korisničkog profila.

Ako vaša narudžba još nije predana partneru za dostavu i još se obrađuje, još uvijek se može otkazati ili promijeniti. Molimo kontaktirajte našu službu za korisnike.

Za promjenu adrese kontaktirajte našu službu za korisnike što je prije moguće. Međutim, ako je vaš paket već predan otpremnom partneru, kontaktirajte njega.

Korisnički profil

Ne! Ako kreirate korisnički račun kod Kupi Parfem, nećete snositi nikakve troškove ili obveze.

Da biste to učinili, prijavite se na svoj korisnički račun i kliknite na dugme “Podaci o računu”. Možete unijeti novu lozinku pod “Promijeni lozinku”. Sada prvo unesite trenutnu lozinku, a zatim postavite novu lozinku. Potvrdite novu lozinku i kliknite na gumb “Spremi promjene”.

Možete kliknuti na “Zaboravljena lozinka” u bilo kojem trenutku u području za prijavu korisničkog računa. Nakon što unesete svoju e-mail adresu, primit ćete automatski e-mail s daljnjim koracima.

Za brisanje korisničkog računa obratite se našoj korisničkoj službi.

Kako biste uredili svoje podatke, prijavite se na svoj korisnički račun. Ovdje možete, primjerice, promijeniti/dodati nove adrese ili odabrati novu lozinku.

Povrat paketa i povrat novca

Narudžbu nam možete vratiti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Ako vaša pošiljka ne stigne do vas u uobičajenoj Chogan kvaliteti, nudimo vam i 30-dnevno jamstvo povrata novca. Nažalost, ne možemo pokriti troškove povratne dostave. Za povrat, molimo kontaktirajte našu službu za korisnike unaprijed.

Nikakve dodatne informacije ne moraju biti uključene uz povrat.

Čim vaša povratna pošiljka stigne i bude provjerena, povrat će biti izvršen na izvorni račun u roku od 14 radnih dana.

Vaša narudžba dolazi direktno iz našeg lagera u Hrvatskoj. Molimo Vas, kontaktirajte nas unaprijed o pre nego što pošaljete paket nazad.

O Chogan-u

CHOGAN je italijanski brend koji posjeduje licencu za proizvodnju i prodaju parfema, čiji su proizvodi 100% prirodni i veganski, te nisu testirani na životinjama. U suradnji sa francuskom grupacijom Fragworld, vodećom tvrtkom u proizvodnji mirisnih esencija, CHOGAN kupuje esencije parfema koje pakira u vlastite, originalne bočice. CHOGAN parfemi su inspirirani notama najpoznatijih svjetskih brendova, te sadrže 30% esencije, što ih čini intenzivnijim i dugotrajnijim od svih ostalih parfema.

Sjedište i proizvodnja CHOGAN-a je u Barletti, Italija. Od tamo se proizvodi šalju diljem Europe i šire.

Chogan ima licencni ugovor s Fragworldom. Fragworld, sa sjedištem u Seillansu na Azurnoj obali u Francuskoj, jedan je od najvećih svjetskih proizvođača mirisnih esencija i koncentrata za daljnju preradu u parfeme, mirise za dom, kozmetiku i proizvode za čišćenje. Ovo sada 9-godišnje partnerstvo čini osnovu za proizvodnju Choganovih visokokvalitetnih proizvoda.

Proizvodnja je standardizirana tako da troškovi proizvodnje, a time i prodajne cijene, ostanu što je moguće niži.
Prvo i najvažnije, parfemi se odnose na miris. Naši vrijedni kupci preferiraju fer omjer cijene i učinka u odnosu na pojedinačnu bocu.

Surađujemo s Choganom, vodećim proizvođačem pristupačnih i visokokvalitetnih parfema.

Chogan ne reklamira proizvode. Time se eliminiraju troškovi oglašavanja i marketinga. Proizvodnja Chogan parfema u Italiji je standardizirana i unificirana. Prvo i najvažnije, kod nas plaćate za miris, a ne za “brand”

NE, vrlo je važno za tvrtku CHOGAN naglasiti da niti jedan njihov proizvod nije testiran na životinjama te da su svi proizvodi djelomično VEGANSKI i ORGANSKI.

Da! Ovdje je popis Chogan parfema za pregled. Imamo i katalog cjelokupnog asortimana. Ako želite da vam pošaljemo popis mirisa, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte.