METODE PLAĆANJA

Parfeme kod nas možete platiti koristeći sljedeće opcije plaćanja:

Plaćanje Pouzećem:

Kupi Parfem Vam nudi opciju plaćanja pouzećem. To znači da možete platiti kuriru kada vam dostavi narudžbu. Ova opcija plaćanja omogućuje vam da platite za svoje proizvode u gotovini pri isporuci. Molimo vas da budete spremni imati odgovarajući iznos pri ruci prilikom dostave. Prilikom izabira plaćanje pouzećem, obračunavamo dodatni trošak obrade u iznosu od €1.50 po narudžbi.

PayPal

PayPal logo

Ako želiš platiti putem PayPal-a, bit ćeš preusmjeren na PayPal web stranicu na kraju svoje narudžbe. Tamo se možeš prijaviti s podacima svog PayPal računa i potvrditi uplatu.

U roku od nekoliko minuta, tvoja uplata će biti evidentirana u našem sustavu, i narudžba će biti oslobođena za daljnju obradu. Kada plaćaš putem PayPal-a, iznos računa se odmah oduzima nakon što je narudžba primljena.

To se događa odmah i ako nemamo robu na zalihi i možemo je poslati tek kada postane dostupna.

Moguće je da prilikom plaćanja putem PayPal-a nastanu naknade. Mi ćemo pokriti te troškove. Za tebe nema dodatnih troškova.

Kreditne kartice

Prilikom plaćanja kreditnom karticom, uplata se vrši koristeći 3D -Secure mere zaštite. Više informacija u nastavku:

Naravno, za njihovo korištenje potrebna vam je kreditna kartica i sljedeći podaci: ime i prezime vlasnika kartice, broj vaše kreditne kartice, datum isteka i CVV broj koji se nalazi na poleđini kartice. Nakon što unesete i provjerite sve podatke, možete naručiti. Plaćanje kreditnom karticom kod nas osigurano je 3D i CVC provjerom, tako da su naša plaćanja zaštićena od prijevara i 100% sljediva u svakom trenutku.

Ako koristite stranu kreditnu karticu za kupnju u svojoj matičnoj regiji, vaša banka vam može naplatiti neke dodatne naknade prema tečaju, za koji ste vi odgovorni, budući da ćemo bez obzira na to primiti samo izvorni iznos narudžbe od vas.

Napomena: Kupi parfem nije odgovorna za bilo kakve naknade ili troškove koje naplaćuje bilo koja financijska institucija poput vaše banke ili bilo kojeg drugog pružatelja usluga plaćanja u vezi s vašom transakcijom.

Novi postupak provjere:

Od siječnja 2021. banke su obvezne uvesti novu EU Direktivu o platnim uslugama (PSD2) za još veću sigurnost pri online kupnji.

Kod svakog online plaćanja kreditnom karticom morate potvrditi svoj identitet putem 3D Secure procesa. Ovaj sigurnosni postupak osigurava da vašu kreditnu karticu koristite samo vi (a ne treće strane). Proces 3D Secure ima sljedeće nazive:

  • Mastercard Identity Check
  • Verified by Visa
  • American Express Safety

Autentifikacija se odvija putem internetske usluge vaše banke. Mnoge su banke za to osigurale odgovarajuću aplikaciju.

Još ne koristite 3D-Secure?

Obratite se svojoj banci i raspitajte se o dostupnim opcijama u procesu 3D Secure. Ovo može npr. B. PIN, SMS kod, lozinku ili otisak prsta.

Za više informacija o politici PSD2 posjetite stranicu ecb.europa.eu.