POSTANI CHOGAN PARTNER

Ako tražite način da izgradite vlastiti posao i budete fleksibilni i neovisni, tada biste trebali postati chogan.

CHOGAN je tvrtka koja nudi zdravstvene proizvode, wellness i ljepotu visoke kvalitete i pridaje veliku važnost održivosti i kvaliteti.

Neovisni Chogan savjetnik

Kao neovisni Chogan prodajni partner, imate priliku prodavati Chogan proizvode i tako graditi vlastitu karijeru. Fleksibilni ste i možete raditi s bilo kojeg mjesta.

Bilo da želite raditi puno ili nepuno radno vrijeme, želite li raditi od kuće ili u pokretu – sve je moguće. Vi odlučujete koliko vremena i energije želite uložiti i koliko brzo želite biti uspješni s Choganom.

Partnerstvo s Choganom

Najbolja stvar kod partnerstva s CHOGAN-om je to što ne radite sami. Tvrtka pruža opsežnu podršku kako bi vam pomogla da uspijete.

Imate pristup obuci i obrazovanju kako biste poboljšali svoje vještine i pozicionirali se na tržištu. Također je moguće razmjenjivati ​​ideje s drugim prodajnim partnerima kako bi se iskoristila njihova iskustva i savjeti.

Besplatni poziv za informacije

Ako ste sada znatiželjni i želite saznati više o tome kako možete postati partner u CHOGAN-u, trebali biste nas kontaktirati što je prije moguće.

Pružamo vam sve informacije i pomažemo vam da postanete uspješni. Stupite u kontakt s nama danas i započnite svoju karijeru kao neovisni prodajni partner u CHOGAN-u!

Email adresa: info@kupiparfem.hr

Naši CHOGAN stručnjaci očekuju vaš upit i rado će vam pomoći!

ČESTA PITANJA O CHOGAN-u

Chogan Group je obiteljska tvrtka sa sjedištem u Barletti, Italija. Oni su od tržišnih lidera u industriji robe široke potrošnje i specijalizirani su za parfeme, njegu kože, šminku i stil života. Drugi fokus obiteljskog poslovanja je proizvodnja visokokvalitetnih proizvoda i ima visoke standarde u upravljanju kvalitetom.

Najvažniji standardi kvalitete su:

 • 100% ORGANSKI
 • Bez glutena
 • Veganska
 • Bez parabena
 • Bez alergena i parabena
 • HACCP certificirani proizvodi
 • Nije testirano na životinjama

Sjedište i proizvodnja CHOGAN-a je u Barletti, Italija. Od tamo se proizvodi šalju diljem Europe i šire.

Odlična stvar je što svatko može postati Chogan partner, ne morate imati nikakvu posebnu obuku niti bilo kakvu diplomu. Ova prilika da postanete sam svoj šef otvorena je svima koji su voljni promijeniti se i isprobati nove načine rada.

Ono što trebate je registracija kod službenog Chogan partnera koji će vas voditi kroz proces registracije.

Registracija je potpuno besplatna i neobvezujuća. Nakon registracije, primit ćete “Onboarding” gdje će vas jedan od članova našeg tima provesti kroz proces ukrcavanja uključujući:

 • kako koristiti CHOGAN APLIKACIJU
 • kako doći do svog početnog kompleta
 • kako napraviti svoju prvu narudžbu
 • kako promovirati svoj novi posao
  i mnogo više …

Osim toga, dobivate pristup svim alatima, obuci i timskim događajima uživo.

Vaš početak u Choganu ostvaren je uz minimalna ulaganja. Ulaganje uključuje vaš poslovni alat (papu mirisa sa svim uzorcima), pristup svim obukama i vašu osobnu podršku. S malim ulaganjem aktivirate svoj račun osobnog savjetnika.

Za više informacija rado ćemo vas savjetovati.

Chogan ima licencni ugovor s Fragworldom. Fragworld, sa sjedištem u Seillansu na Azurnoj obali u Francuskoj, jedan je od najvećih svjetskih proizvođača mirisnih esencija i koncentrata za daljnju preradu u parfeme, mirise za dom, kozmetiku i proizvode za čišćenje. Ovo sada 9-godišnje partnerstvo čini osnovu za proizvodnju Choganovih visokokvalitetnih proizvoda.

Proizvodnja je standardizirana tako da troškovi proizvodnje, a time i prodajne cijene, ostanu što je moguće niži.
Prvo i najvažnije, parfemi se odnose na miris. Naši vrijedni kupci preferiraju fer omjer cijene i učinka u odnosu na pojedinačnu bocu.

NE, vrlo je važno za tvrtku CHOGAN naglasiti da niti jedan njihov proizvod nije testiran na životinjama te da su svi proizvodi djelomično VEGANSKI i ORGANSKI.